Virussen en Spyware

Virussen, spyware en andere schadelijke code wordt vakkundig van het systeem verwijderd, zonder uw data aan te tasten. Wij leveren uitsluitend betrouwbare anti-virus en anti-spyware oplossingen zodat uw systeem na te zijn ‘ontsmet’ ook schoon blijft. Daarbij geven we u tips hoe u toekomstige besmettingen kunt voorkomen. Hoe weet ik nu of mijn computer een virus heeft? Meestal uit een virus zich met acties en maatregelen die op uw systeem plaatsvinden zonder dat u hiervoor zelf instructies voor heeft gegeven. Bijvoorbeeld het niet meer kunnen openen van bestanden of programma’s die steeds trager worden.

Ook kan een e-mail (onbewust) een virus hebben meegezonden zonder dat u dat gemerkt heeft. Om een virus te detecteren is het uitvoeren van een virusscan op uw computer nodig. Wij hebben diverse virus scans weke wij altijd meenemen als wij op reparatie zijn. Wat is Spyware nou precies? Bij het surfen op internet heeft meer dan de helft van alle surfers wel eens last gehad van spyware. Veel deskundigen vinden dit fenomeen zelfs een grotere bedreiging dan computervirussen.

Spyware is een verzamelnaam voor allerlei "rotzooi" (meestal afkomstig van internet) die op je pc staat en die je niet wilt hebben. Het zijn programma’s die je surfgedrag registreren en of beïnvloeden en uw computer langzamer maken. Spyware, wordt ook wel de digitale pest genoemd welke in drie groepen is in te delen. Wij repareren uw computer bij u thuis in de omgeving van Dordrecht en verwijderen ook Virussen en Spyware.

Afdrukken